(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Arabelčiny řezy PIŇA COLADA
Potřebné ingredience
1hrnek moučkového cukru2hrnky polohrubé mouky1/2 hrnku olejevanilkový cukr2 vejceprdopeč1hrnek mléka1/2 plechovky ananasukokossmetana ke šlehání
Postup přípravy
Nejdřív smícháme cukry s vejci, pak přidáme polohrubou mouku s prdopečem, olej, mléko a nakonec nadrobno nakrájený ananas Těsto vylejeme na vymazaný vysypaný plech, posypeme strouhaným kokosem a pečeme ve vyhřáté troubě na 160 stupňů dozlatova. Kokos se nesmí připálit, jinak zhořkne.
Po upečení řezy ihned polejeme smetanou ke šlehání a necháme vychladit.
P.S. je to obdoba řezů rafaello, ale navíc s ananasem.
Po upečení řezy ihned polejeme smetanou ke šlehání a necháme vychladit.
P.S. je to obdoba řezů rafaello, ale navíc s ananasem.
těsto před upečením
těsto po upečení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jajina11
(upraveno)
19. 5. 2011, 12:27
VELKÁ SENZACE!!!!!!!!!!!
arabelka
(upraveno)
20. 5. 2011, 18:38
@jajina11
Jarmilo, moc děkuji za připomenutí tohoto receptu.Zrovna uvažuju, co bych upekla na víkend.A tento recept jsem nedělala dobrého půl roku.
andreakrejcik
(upraveno)
27. 2. 2010, 15:00
Včera jsem pekla a jsou moc dobré
arabelka
(upraveno)
27. 2. 2010, 15:14
@andreakrejcik
díky jsem ráda, že chutnají...já na ně už zapomněla, dělala jsem je dávno ....musím to napravit
MirkaDe
(upraveno)
28. 7. 2008, 20:20
Tak jsem dopekla, dávám velkou jedničku. Úúúúúúúžasná dobrota.
arabelka
(upraveno)
2. 8. 2008, 8:55
@MirkaDe
děkuju
macek33
(upraveno)
28. 7. 2008, 18:04
Prima buchtička u nás slavila úspěch díky
arabelka
(upraveno)
2. 8. 2008, 8:55
@macek33
děkuju
zuzankafi
(upraveno)
5. 4. 2008, 21:43
Recept vypadá super, chci ho zkusit. Jen mám takový dotaz - tu smetanu mám nalít jen tak, nebo nejdřív ušlehat? Díky Zuzka
arabelka
(upraveno)
6. 4. 2008, 18:14
@zuzankafi
Dobrý den Zuzi, smetana se nešlehá, nalívá se na buchtu jen tak, aby byla vláčná.
Ketty12
(upraveno)
14. 3. 2008, 13:53
opravuji chybu, má tam být psáno šlehačka, děkuji, pa Zdena.
arabelka
(upraveno)
15. 3. 2008, 15:19
@Ketty12
Dobrý den, tak abych řekla pravdu lepší jsou 2 šlehačky. s POZDRAVEM
Ketty12
(upraveno)
14. 3. 2008, 13:51
Petro mám dotaz stačí jedna šlekačka a nebo musí být dvě, většinou slýchávám že 1 je málo, přeji hezký den
vickina
(upraveno)
28. 2. 2008, 11:47
Ty jsou super včera jsem je vyrobila na dnešní dámskou slezinu a mám obavy, jestli tam vůbec něco doručím ještě že jde přítel od zubaře a nemůže jíst jinak bych to neuhájila - DOPORUČUJU VYZKOUŠET, moc osvěžující, díky!!!
arabelka
(upraveno)
28. 2. 2008, 19:03
@vickina
já taky děkuju
IrcaBeck
(upraveno)
27. 2. 2008, 19:29
No tak to vypadá super. Peču jí bez ananasu...super obměna
arabelka
(upraveno)
27. 2. 2008, 19:33
@IrcaBeck
děkuju
maarci.k
(upraveno)
27. 2. 2008, 12:41
rychlá buchta a navíc vynikající nemá chybu
arabelka
(upraveno)
27. 2. 2008, 18:54
@maarci.k
děkuju, ráda obmněňuju starší recepty
koubeska
(upraveno)
26. 2. 2008, 23:05
přinesla ji známá (bez ananasu) - fakt je výborná. Zatím jsem z ní nevymámila recept, takže moc díky za uveřejnění , o víkendu peču, už se těším . Je fakt výborná, vláčná (šlehačka dělá svoje) a ten kokos Jarča
arabelka
(upraveno)
27. 2. 2008, 18:55
@koubeska
tak zkuste podle tohoto receptu klidně i bez ananasu. Jë také výborná.Šlehačka opravdu dělá svoje.